“АКСЕС СОЛЮШЪНС” ЕООД  предлага пълно обслужване и доставка на резервни части за всякакви модели мачтови подемни платформи (строителни платформи), транспортни платформи, товарни хаспели и окачени фасадни люлки. Всички предлагани от нас модели са 100 % проверени, рециклирани и  готови за използване и притежават всички необходими сертификати за узаконяване и пускане в експлоатация според Европейските стандарти. Предлагаме за продажба и нова техника. Наши партньори ще узаконят закупеното оборудване веднага, след прецизно извършен монтаж.  “АКСЕС СОЛЮШЪНС” ЕООД  предлага високо ниво на обслужване осигурявайки персонализирани инженерни решения за всеки ваш проект. Вече завършихме и работим по редица проекти, които ни спечелиха място сред конкурентите ни. Разполагаме със собствено оборудване за отдаване под наем. Фирмата е вписана в Регистъра на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор на лицата, извършващи дейности по поддържане, ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност.

Отдаването под наем на мачтови строителни платформи, товарни и транспортни платформи и окачени фасадни платформи е голяма част от дейността ни. Ние можем да намерим подходящото оборудване според изискваните от клиента параметри и предпочитанията му за определена марка и модел. От голям до малък проект никоя работа не е твърде голяма или твърде малка. Нашият екип е готов да изпълни всеки проект на местно, национално или международно ниво. Ние предлагаме разнообразие от мачтови подемни платформи, товарни и транспортни платформи и висящи платформи за всяка работа.

Ако имате проект, в който достъпът до работна височина е затруднен ние ще приветстваме възможността да използваме нашият опит и умения в бранша, за да Ви помогнем при намирането на най-доброто решение.

За изготвяне на оферта за закупуване или отдаване под наем, поддръжка и сервизно обслужване може да се свържете с нас.