Мачтов подемник SAEClimber P40. Мачтова подемна платформа от висок клас. Строителната платформа P40 е с усилени квадратни мачти. Този модел предлага много голяма стабилност в едномачтовата си конфигурация.

Мачтов подемник P40 е много подходящ за всички тежки строителни дейности като разбиване на индустриални комини и др.

Лесен за монтаж и използване.

Предлага използването на допълнителни удължения от платформата към фасадата на сградата, което води до обхващане на много голяма работна площ и оптимизиране на работата.

Предлага се в две конфигурации:

 Едномачтова конфиг.Двумачтова конфиг.
Максимална височина200 м.200 м.
Максимална дължина12 м.32,10 м.
Товароподемност1600 кг.4000 кг.
Скорост6 (10) м/мин.6 (10) м/мин.

Цената се изготвя след поискване на оферта. Можем да Ви изготвим индивидуална оферта според изискванията Ви за височина,ширина и товароподемност на мачтовия работен подемник,които искате да закупите. Екипът ни ще предлага първоначална инсталация на мачтовите подемници закупени от нас, както и обучение по монтаж и работа с мачтови работни платформи.

Възможност за лизинг.

 

Предимства на мачтовите подемници:

  • Мачтовите работни платформи имат много висока товароподемност.
  • Времето за инсталация и деинсталация на мачтовите подемници отнема 30% от времето необходимо за монтаж и демонтаж на конвенционално скеле.
  • Предоставянето на мачтова работна платформа осигурява предвижването на работници и материали до идеалната работна височина само за няколко минути с натискането на един бутон, което повишава ефективността и производителността на работа и намалява времето на работния процес.
  • Не на последно място работната платформа на мачтовия подемник е много по-безопасна в сравнение с традиционните методи за достъп.