За нас

От АКСЕС СОЛЮШЪНС ЕООД предлагаме за продажба или отдаване под наем пълна гама мачтови подемници и окачени електрически платформи. Наем или продажба, ние сме сигурни, че разполагаме с подходящото оборудване за проекта Ви допълнено с пълна гама от различни компоненти и аксесоари за пълно и безпроблемно обслужване. Искаме да развием с Вас партньорство, в което можем да Ви осигурим най-доброто обслужване за бизнеса Ви. Опитът ни е научил на важността да слушаме какво иска клиента, да идентифицираме това. от което се нуждае и да доставим подходящото оборудване. Ние можем да намерим подходящото оборудване според изискваните от клиента параметри и предпочитанията му за определена марка и модел мачтов подемник. Предлагаме разнообразие от мачтови подемни платформи, товарни и транспортни платформи и висящи платформи за всяка работа.

Ако имате проект, в който достъпът до работна височина е затруднен ние ще приветстваме възможността да използваме нашият опит и умения в бранша, за да Ви помогнем при намирането на най-доброто решение.За изготвяне на оферта за закупуване или отдаване под наем на мачтови подемници и окачени електрически платформи може да се свържете с нас.

Защо да изберете нас?

“АКСЕС СОЛЮШЪНС” ЕООД  предлага пълно обслужване и доставка на резервни части за всякакви модели мачтови подемни платформи (строителни платформи), транспортни платформи, товарни хаспели и окачени фасадни люлки. Всички предлагани от нас модели са 100 % проверени, рециклирани и  готови за използване и притежават всички необходими сертификати за узаконяване и пускане в експлоатация според Европейските стандарти. Предлагаме за продажба и нова техника. Наши партньори ще узаконят закупеното оборудване веднага, след прецизно извършен монтаж.  “АКСЕС СОЛЮШЪНС” ЕООД  предлага високо ниво на обслужване осигурявайки персонализирани инженерни решения за всеки ваш проект. Вече завършихме и работим по редица проекти, които ни спечелиха място сред конкурентите ни. Разполагаме със собствено оборудване за отдаване под наем. Фирмата е вписана в Регистъра на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор на лицата, извършващи дейности по поддържане, ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност.