Мачтов подемник SAEClimber SPM 1416

Мачтова работна платформа.

Мачтов подемник SAEClimber SPM 1416. Мачтова подемна платформа от висок клас.Височина на мачтите по фасадата макс.150 м. Ширина на сегмент-платформите на мачтовия подемник макс.32 м. Товароподемност на мачтовата платформа 2000-4000 кг.

Цената се изготвя след поискване на оферта.Можем да Ви изготвим индивидуална оферта според изискванията Ви за височина,ширина и товароподемност на мачтовия работен подемник,които искате да закупите. Екипът ни ще предлага първоначална инсталация на мачтовите подемници закупени от нас, както и обучение по монтаж и работа с мачтови работни платформи.

Възможност за лизинг.

Предимства на мачтовите подемници:

  • Мачтовите работни платформи имат много висока товароподемност.
  • Времето за инсталация и деинсталация на мачтовите подемници отнема 30% от времето необходимо за монтаж и демонтаж на конвенционално скеле.
  • Предоставянето на мачтова работна платформа осигурява предвижването на работници и материали до идеалната работна височина само за няколко минути с натискането на един бутон, което повишава ефективността и производителността на работа и намалява времето на работния процес.
  • Не на последно място работната платформа на мачтовия подемник е много по-безопасна в сравнение с традиционните методи за достъп.